Competențe

Eutron este o companie românească care de peste 30 de ani livrează soluții tehnologice personalizate pentru a-și ajuta clienții să își atingă sau chiar să își depășească obiectivele de business. Optimizarea gestionării fluxurilor de numerar, îmbunătățirea experiențelor clienților finali, soluțiile de securitate integrată, managementul identificării automate a datelor sunt doar câteva din competențele pe care le-am dezvoltat în decursul timpului, lucrând cu peste 3000 de clienți din diverse industrii.

Pentru că știm că piețele evoluează rapid, dezvoltam soluții în baza unui studiu permanent și intens al tendințelor și schimbărilor din mediul în care operează clienții noștri. Astfel, previzionăm când și ce vor avea nevoie aceștia, în rezonanță cu cerințele din viitor și ne pregătim din timp pentru a le putea oferi soluțiile care să corespundă cel mai bine necesităților și criteriilor acestora.

Serviciile prestate de Eutron, din stadiul de proiectare și în timpul implementării, sunt completate de cele post-implementare. Eutron asigură servicii de suport tehnic și service pentru aceste soluții, în ansamblul lor, prin rețeaua să proprie de service, cu acoperire națională.

Vezi competențele noastre

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE