Compostere

AVANTAJE

  • Proces rapid – 24 ore de la deșeuri la compost;
  • Eliminare mirosuri neplăcute – deșeurile nu sunt depozitate în pubele, timp de mai multe zile;
  • Igienă – eliminare bacterii și dăunători;
  • Prietenos cu mediul – evitarea emisiilor CO2;
  • Operare facilă – nu necesită operator specializat
  • Reducere volum deșeuri – cu până la 90%
  • Reducere costuri – eliminare costuri depozitare, transport și colectare deșeurilor

Astfel, companii precum cele din domeniul de retail, Horeca, sănătate, servicii publice, educație sau producție, pot reduce amprenta de carbon și pot da dovadă de responsabilitate socială prin protejarea mediului și reciclare. De asemenea, pot reduce costurile de depozitare, transport sau colectare a deșeurilor.

Ce este un composter și cum funcționează?

Echipamentele de compostat de la Oklin sunt compostere care folosesc bacterii pentru a descompune resturile alimentare.

Bacterii rezistente și eficiente

Majoritatea bacteriilor ce realizează compost nu pot supraviețui în medii cu salinitate sau aciditate înaltă așa cum sunt adesea cele aferente resturilor alimentare. Totuși, bacteriile Acidulo™ de la Oklin sunt halofile (tolerează sarea), termofile (tolerează căldura) și acidofile (tolerează acidul). Ele pot descompune resturi alimentare în mediile cele mai ostile.

Sistem de Nano Deodorizare

Datorită tehnologiei de nano procesare a carbonului, produsele Oklin nu degajă mirosuri neplăcute, fiind ideale pentru folosirea în locuințe sau la sediul firmelor.

Funcționare autonomă

Oklin este un sistem de procesare automată a resturilor alimentare ce folosește senzorii încorporați pentru a controla, fără intervenție umană, parametrii procesului de compostare. În plus, sistemul oferă utilizatorilor un feedback permanent atât în ceea ce privește evoluția procesului de compostare, cât și eventualele probleme ce pot apărea pe parcursul acestuia.

Cum reduci costurile prin compostare?

  • Procesul este deosebit de rapid, iar volumul deșeurilor este redus cu până la 90%, astfel încât costurile de colectare, depozitare și transport sunt reduse considerabil;
  • Composterele Oklin sunt ușor de folosit de către oricine și nu necesită personal specializat;
  • Rezultatul final este un fertilizator organic, compostul. Nu mai este nevoie de achiziționarea altor îngrășăminte chimice pentru spațiile verzi sau grădini.

Composterele Green Good Oklin sunt o soluție eficientă, economică și sustenabilă. În funcție de capacitatea de procesare, acestea sunt destinate atât generatorilor la scară mică, dar și organizațiilor care generează volume mari de deșeuri alimentare.

Descoperă oferta Eutron

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?