Sisteme Protecție Antifurt cu Fir

AVANTAJE

  • Gamă largă de sisteme – pentru produse electronice, unelte, produse de uz personal și cosmetice
  • Posibilitate de afișare mesaje interactive
  • Sistem de încărcare integrat al dispozitivelor securizate
  • Sisteme discrete, ergonomice, estetice și sigure

Cum funcționeaza sistemul antifurt de protecție cu fir?

Orice client se așteaptă astăzi să poată studia îndeaproape un produs, să îl țină în mână și să vadă cum funcționează. Acest lucru este posibil datorită sistemelor care asigură protecția produselor expuse în magazinul dumneavostră.

Sistemele sunt gândite pentru a nu strica imaginea produsului, oferind în același timp, protecție maximă. Modul în care doriți să expuneți un produs și tipul de produs expus vor dicta tipurile de senzori ce vor fi folosiți. Senzorii sunt conectați la unitățile de comandă și sunt fixate pe produs prin niște pad-uri adezive astfel încât să nu strice prezentarea produsului. Orice fel de încercare de a deconecta senzorii sau de a detașa/ tăia firul va genera o alarmă. Sistemele conțin și alte accesori cum ar fi: adaptoare; buzzere externe; prize externe sau telecomenzi/tastaturi.

Monitorizarea Sistemului de Alarmare

O problemă deosebit de importantă în magazinele mari este localizarea rapidă a locului unde este activate o alarmă. Din acest motiv, unitățile de comandă sunt echipate cu ieșiri care permit transmiterea unui semnal de alarmă către panoul de informații aflat cel mai frecvent în camera de monitorizare. Mesajul afișat permite reacția instantanee a serviciului de securitate.

Mesaje Interactive și Încărcare Integrată

În afară de scopul lor principal de a proteja produsele expuse împotriva tentativelor de furt, sistemele cu protecție cu fir pot avea niște funcții suplimentare. Una din aceste funcții este alimentarea electrică a produsului expus astfel încât un potențial client să poată vedea exact cum funcționează produsul. Această funcție este cel mai des folosită pentru telefoanele mobile, playere audio/video, camere video sau echipamente GPS. O altă funcție interesantă este afișarea unor reclame/ mesaje sau prezentări multimedia care să atragă atenția spre anumite produse, informând rapid clientul despre beneficiile respectivelor produse.  

Eutron este companie acreditată MAI-IGPR - Licența nr. 1047/T/27.03.2007 - pentru Proiectare, Instalare, Modificare sau Întreținere a Componentelor sau a Sistemelor de Alarmare Împotriva Efracției. Echipa Eutron este formată din ingineri și tehnicieni avizați IGPR și ISU, profesioniști cu experiență în domeniu, certificați pentru a proiecta și a instala sistemele de securitate din portofoliul Eutron.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?