Imprimante Brățări Identificare

Tehnologii de imprimare

Portofoliul nostru include o gamă largă de soluții de imprimare a brățărilor de identificare: de la imprimarea directă (direct print) a codurilor de bare, imprimarea laser sau termică. Acest lucru înseamnă că puteți opta pentru folosirea unei imprimante dedicate pentru brățări împreună cu consumabilele aferente sau puteți opta pentru brățări care se pot imprima la o imprimantă laser deja existentă.

Despre Zebra

Eutron este partener Zebra Technologies, pionier al domeniului de imprimare a etichetelor/ cardurilor, încă din anul 1997. Echipamentele Zebra sunt cunoscute pentru calitatea excepțională, fiabilitatea și eficiența lor, folosind tehnologii inovatoare pentru a oferi o gamă variată de solutii de imprimare.

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-o imprimantă de brățări de identificare - wristbands, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla cu exactitate de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor dumneavoastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?