Automate Depunere Monede

AVANTAJE

  • Sursă de monedă 'in-house' care scutește costurile de achiziționare și procesare a monedelor.
  • Garantează cheltuirea sumelor depozitate/colectate în magazin
  • Resping monedele străine sau contrafăcute
  • Design compact, estetic și robust, interfață atrăgătoare
  • Costuri reduse, amortizare rapidă

Ce nevoie satisface un automat de depunere monede?

Pe lângă faptul că este un serviciu adițional pe care îl puteți oferi clienților care doresc să scape de mărunțișul acumulat, magazinul va putea beneficia de sumele de bani depozitate în monedă pentru a satisface nevoia lichidităților zilnice. Astfel eliminați costurile de achiziție și transport (CIT), cât și celelalte costuri generate de gestionarea monedelor.

După depunerea monedelor, clienții primesc o chitanță care poate fi utilizată în magazine pentru a achita coșul de produse.

Design atractiv și practic

Automatele de depunere sau colectare monede sunt concepute să satisfacă cerințele mediului de retail. Au un design intuitiv și plăcut, o amprentă mică la sol, astfel încât să poată fi poziționate cât mai vizibil în orice locație, încurajând astfel utilizarea de către clienți.

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a lua decizia de a investi într-un automat de depunere monede, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla exact de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor Dvs.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?