Mașini Numărat și Sortat Monede

AVANTAJE

  • Reducerea semnificativă a timpului alocat procesării monedelor
  • Reducerea timpilor de la colectare până la repunerea în circulație - costuri de operare mai mici
  • Acuratețea numărării și sortării monedelor
  • Simplificarea unui proces zilnic

Numărarea manuală a unei cantități mari de monede este o operațiune care ia extrem de mult timp, este plictisitoare, iar orice greșeală poate însemna încă pe atât timp pierdut, timp în care angajatul Dumneavoastră se poate ocupa de alte responsabilități.

Eutron furnizează echipamente de numărat monede care oferă siguranța unei numărări precise și posibilitatea de a număra și sorta concomitent monede de cupiuri mixte ceea ce reduce semnificativ timpii până când monedele pot fi puse în circulație din nou.

Cantitatea de numerar aflat în circulație crește de la an la an, semn că deși plățile cu cardul/ digitale încep să prindă teren, numerarul rămâne rege suprem. Obiceiul de a strânge monedele în pușculițe este un alt aspect care probabil nu se va schimba, cât timp va exista cash-ul.

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-o mașină de numărat sau sortat monede, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla exact de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor Dumneavoastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?