Sisteme Măsurare Automată Paleți

Măsurarea Paleților

Cu peste 2.400 de instalări în întreaga lume, măsurarea automată a paleților cu sistemele Cubiscan reprezintă un standard în domeniu. Clienții Cubiscan au realizat recuperarea investiției în 3-6 luni în condiții normale de lucru. Companiile de logistică implementează în mod activ strategii de recuperare a veniturilor, iar măsurarea automată a paleților cu sistemele Cubiscan este o parte cheie a planului.

Cubiscan 1100/1200-AKL este un sistem de dimensionare pentru formate mari care permite măsurarea cu precizie a marfurilor paletizate iar Cubiscan DriveThru permite măsoarea mărfurilor paletizate cu precizie, fără oprirea stivuitorului . Apelați echipa noastră pentru a înțelege cum un sistem de dimensionare a paleților vă crește profitabilitatea și vă îmbunățește eficiența operațiunilor logistice.

Configurații

Prin montarea pe podea, pe perete sau pe tavan, măsurarea paleților devine mult mai ușoară. Sistemele de scanare pentru formate mari, concepute pentru măsurarea paleților și a altor obiecte mari, pot funcționa împreună cu cântare de podea sau ca sistem de măsurare autonom atunci când măsurarea greutății nu este necesară. Senzorii montați în zona superioară, pe tavan, oferă o imagine cuprinzătoare a zonei de măsurare a mărfurilor, permițând în același timp accesul din orice direcție. În plus, configurația montată pe tavan asigură protecție împotriva deteriorării echipamentelor în instalațiile de andocare cu trafic intens. Marfa poate fi măsurată practic în orice orientare, formă, culoare sau material de ambalare.

Sistemele Cubiscan utilizează tehnologia de detectare cu laser în infraroșu de clasa 1, sigură atât pentru operatori, cât și pentru transportul de marfă, fiind posibilă personalizarea sistemului.

Informații disponibile imediat în aplicația de gestiune WMS

Sistemele Cubiscan pentru formate mari sunt livrate împreună cu un controler PC montat pe panou, monitor cu ecran tactil și software de colectare a datelor. Sistemele Cubiscan pot procesa expedieri cu articole multiple, iniția procesul de urmărire a coletelor și pregăti datele de greutate dimensională - DIM. Aceste date sunt apoi transferate în aplicația de gestiune WMS a clientului. O cameră foto digital, de înaltă rezoluție și un modul software special pot fi integrate pentru a permite documentarea în cazul daunelor cauzate de transport. Sistemul poate fi programat să funcționeze cu o gamă largă de cântare digitale și unitați de afișare. Dispozitivele de scanare coduri de bare și imprimare a etichetelo pot fi, de asemenea, integrate cu sistemul Cubiscan pentru a crea o stație de lucru de expediție completa pentru măsurare, cântărire și urmărire.

Sistemele Cubiscan sunt dispozitive de măsurare omologate (Legal-for-Trade) de către NTEP (SUA), OIML / MID (UE) și NMI (AU).

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?