Dezinfecție Haine & Încălțăminte

Plasma este o fază a materiei distinctă de solid, lichid și gazos normale, și este cunoscut ca a patra stare a materiei. Plasma este un gaz ionizat, inofensiv. 

Principiu Dezinfectare

Tehnologia denumită Plasma Ioniser Technology, generează plasma în condiții atmosferice.
Sistemul de ionizare cu plasmă produce ioni negativi folosind curentul electric de joasă tensiune și intensitate mare. 

Cum Funcționează?

Folosind un ventilator, ionii negativi produși de sistem sunt împrăștiați în aer, fie în cabinetele de dezinfecție sau în încăperi. Virușii, bacteriile și alte microparticule dăunătoare conțin ioni pozıtıvi. Ionii negativi generați de sistemul de ionizare cu plasmă anihilează bacteriile și virușii prin perforarea membranelor celulare. Aceasta tehnologie este folosită inclusiv în industria de sănătate (spitale, clinici, laboratoare, etc) de ani de zile.

Consum, Zgomot, Siguranță

Toate produsele din gama au un consum electric redus, între 18 - 40 W. Nivelul de  zgomot este sub 30 Db.

Generatoarele de plasmă sunt echipamente electronice sigure, neafectând funcționarea altor dispozitive electronice.

Gamă Echipamente și Aplicații

Gama de echipamente de dezinfectare electrostatică cu tehnologie de ionizare cu plasmă include diverse formate de cabinete, ideale pentru retailerii de fashion, bijuterii, telefoanie mobile, ochelari, saloane de cosmetică și altele similare.

Astfel, în orice organizație unde sunt folosite uniforme sau echipamente de lucru, de protecție, acestea pot fi dezinfectate zilnic. Hainele angajaților pot fi de asemenea dezinfectate la intrarea în societate astfel încât să fie eliminat riscul de contaminare. 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?