Sisteme Măsurare Automată Articole Neregulate

Gama Cubiscan dedicată măsurării și cântăririi articolelor de dimensiuni mici și medii de forme neregulate are un nivel de acuratețe pe care niciun alt competitor nu l-a atins.  De la pastille. ochelari de vedere, sticle, îmbrăcăminte sua alte articole neregulate, Cubiscan este un sistem extrem de precis și ușor de utilizat, conceput special pentru aplicații de distribuție, ambalare și depozitare.

Tipuri de colete: Articole neregulate, neambalate, cuboidale sau ambalate

Aplicații: Ambalare, distribuție, depozitare și gestionarea spațiului

Folosind tehnologia de detectare în infraroșu, Cubiscan măsoară cu precizie articole de dimensiuni mici și medii, individuale, fiind perfect pentru aplicații de recepție, încadrare, picking și selectare a ambalajului.

Cele mai populare produse din gama Cubiscan dedicate articolelor neregulare sunt:

  • Cubiscan 25 - câștigător al Premiului MHI pentru Inovație 2015, este un sistem compact de dimensionare conceput special pentru a măsura și cântări articole mici. Cubiscan 25 a fost construit pentru a maximiza spațiul de stocare și pentru a îmbunătăți metodele de ambalare. Astfel, poate reduce costurile de expediere bazate pe dimensiuni.
  • Cubiscan 325 - puterea principală a modelului CS 325 este de a lua măsurători extrem de precise a obiectelor neregulate și neambalate de dimensiuni medii. Tehnologia de detectare a luminii infraroșu îi permite să măsoare obiecte cuboidale sau în cutie. Conceput pentru a măsura și cântări SKU-uri pentru aplicații de distribuție, ambalare și depozitare, CS 325 a devinit rapid unul dintre cele mai populare produse Cubiscan. CS 325 include, de asemenea, o caracteristică de compresie care oferă o metodă precisă de măsurare și ambalare a îmbrăcămintei în scopuri de slotare și de îndeplinire a comenzilor. Acest sistem de măsurare de ultimă generație oferă o soluție de măsurare impresionantă pentru expeditori, pentru a gestiona proactiv creșterea continuă a costurilor de depozitare și de transport.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?