DCP Tombola

Vezi detalii

DCP Tombola

Procedura privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru evenimentul 

TOMBOLA

 

Eutron Invest România SRL organizează tombola expozitie în cadrul evenimentului Exposhop 2023, o tombola dedicată participanților la prezentarea “Marunțișul - Problemă și oportunitate” din cadrul conferinței Exposhop 2023.

Evenimentul va fi organizat ȋn perioada 04.10-07.10, în mediul fizic în cadrul Exposhop 2023, de la Romexpo București.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal îl constituie derularea competiției Tombola în mediul fizic prin completarea formularului de participare și a contactării câștigătorilor tombolei. De asemenea, scopul prelucrării datelor cu caracter personal ale participanților de a fi sau nu de acord, prin semnarea formularului de consimțământ atașat la procedură, dacă doresc să primească prin email a NewsLetter-ului firmei, de la care se vor putea dezabona oricând.

Categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate pentru acest eveniment sunt: 

  • Nume și Prenume
  • E-mail
  • Număr de telefon

Datele cu caracter personal care sunt prelucrate în cadrul acestui eveniment provin din înregistrarea participanților și depunerea formularelor completate în fizic în cadrul eveimentului Exposhop 2023. Aceste date vor fi în format fizic pe suport hârtie.

Durata de păstrare a datelor colectate este de un an, pentru persoanele care și-au dat consimțământul explicit pentru păstrarea și arhivarea acestor date în scopul participării la evenimente și programe viitoare organizate de către Eutron Invest România SRL.

Pentru întrebări sau mai multe detalii cu privire la această procedură, vă rugăm să scrieți un e-mail la adresa gdpr@eutron.ro

 

15 septembrie 2023