Mașini Numărat și Procesat Bancnote

AVANTAJE

  • Eficiență - reducerea timpului de procesare a bancnotelor cu până la 45%
  • Acuratețe - eliminarea erorii umane, mașinile de numărat bancnote având o rată de precizie de 99,9%
  • Posibilitatea de a număra bani amestecați, de diverse valute și cupiuri, concomitent cu verificarea autenticității bancnotelor
  • Posibilitatea de a sorta bancnotele după diverse criterii

Timp și acuratețe

Mașinile de procesat bancnote sunt o soluție care vă permite să eficientizați aceste procese, doarece o operațiune care acum durează zeci de minute, va dura secunde. Procesarea bancnotelor are loc prin numărarea, sortarea și determinarea autenticității acestora. Mașina de numărat bancnote înseamnă precizie și viteză de numarare - eliminarea problemelor cauzate de eroarea umană. Mașina de numărat și sortat bancnote este capabilă să identifice bancnotele improprii circulației și să sorteze banii în funcție de criterii bine definite. Majoritatea acestor echipamente includ și detectoare de autenticitate, putând identifica cu ușurință falsurile si contrafacerile.

Posibilități adaptate nevoilor afacerii Dumneavoastră

Desigur, există diverse tipuri de mașini de numărat și procesat bancnote în funcție de nevoile fiecărei afaceri. În funcție de volumele de bancnote pe care le procesați, de nevoia de a număra mai multe tipuri de valută sau de a autentifica bancnotele, există echipamente concepute special pentru fiecare necesitate. 

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-o mașină de numărat sau sortat bancnote, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla cu exactitate de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor Dumneavoastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?