Purificare & Dezinfecție Aer / Spații Interioare - Ozon

Eutron propune două sisteme bazate pe aceiași tehnologie de dezinfectare a aerului din spatiile ocupate prin ozonificare. Deosebirile dintre cele două sisteme generează adaptarea fiecărui sistem la volumul spațiului care se dorește a fi dezinfectat.

1. Generator Portabil Ozon pentru Volume Mici și Medii

                   

Sistemul OZO3 este un echipament ce aplică un tratament șoc pentru a obține o dezinfectare totală cu acțiune puternică de eliminare a tuturor bacteriilor, dedicat tuturor tipurilor de medii și suprafețe. Acest sistem inovator generează in mod automat ozon, fără utilizarea unei forțe de muncă sau a unei substanțe chimice și fără a lăsa reziduuri în mediu. Echipamentul este proiectat pentru a oferi utilizatorului siguranța calității aerului.

Echipamentul de dimensiuni reduse prezintă cea mai nouă tehnologie PCD cu descărcare de coroană in placa ceramică, încorporând sistemul de ventilație mecanică, pentru proiecția ozonului într-un mod omogen. Timpul de utilizare se reglează manual prin intermediul timer-ului digital incorporat. 

OZO3 poate fi utilizat pentru dezinfectarea și dezodorizarea mai multor spații, fiind folosit în industria horeca, zona rezidențială, pentru interioarele vehiculelor, în spitale, centre medicale sau în birouri, precum și orice spații de lucru.

2Ozoair - Generator Portabil Ozon pentru Volume Mari și Tubulaturi Aer

 

Ozoair este un generator inteligent de ozon cu o tehnologie unică de  dezactivare a ozonului și transformare a acestuia oxigen care oferă o dezinfectare completă, rapidă și eficientă. După folosire, lasă spațiile gata pentru a fi folosit, imediat dupa finalizare procesului de dezinfectare. 

     

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?