Dezinfecție Spațiii Interioare prin Nebulizare (Nebulizatoare)

Nebulizatoarele de dezinfectare a spațiilor interioare folosesc aerosoli ULV (Ultra Low Volume) și generează ceață rece formată din picături mici între 20-50 microni. Acesta poate fi folosit pentru aplicarea dezinfectanților datorită dimensiunii optime a picăturilor în combaterea germenilor, ciupercilor și virușilor, eliminând și coronavirusul.

Echipamentele permit aplicarea dezinfectanților cu precizie, prin direcționarea spray-ului, iar debitul poate fi reglat pentru a oferi dimensiunea optimă a picăturilor pentru diverse nevoi.

Aplicații: dezinfectarea încăperilor, birourilor, sălilor de operație, apartamentelor, spațiilor, vehiculelor și a tubulaturilor sistemelor de aer condiționat.

Nebulizatoarele pot fi folosite cu orice biocid avizat și certificat conform legislației din România.

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-un echipament de dezinfecție, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla cu exactitate de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor dumneavoastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?