Purificare & Dezinfecție Aer - UV-C & Ioni Plasmă

AVANTAJE

  • Tehnologii care elimină între 99,95% și 99.99% din virusurile și bacteriilor din aer
  • Purifică aerul din încăperi de până la 200 m2 în prezența oamenilor
  • 3 procese de filtrare, purificare și dezinfecție: HEPA. UV-C și ioni de plasmă
  • Soluții variate pentru domenii diferite de activitate

Potrivit experților, 75% din infecții apar datorită aerosolilor din aerul pe care îl respirăm în interioare. Oamenii de știință recomandă ventilarea constantă a spațiilor interioare în care acești aerosoli sunt concentrați, datorită faptului că aceștia pot conține virusuri, bacterii, acarieni, alergeni, praf și alte particule nesănătoase care pot conduce la probleme de sănătate. Însă de multe ori, în majoritatea spațiilor nu este posibilă ventilarea constantă în mod natural. De aceea soluția cea mai eficientă este purificarea aerului prin metoda cea mai potrivită aplicației Dvs. 

  • Purificarea Aerului prin UV-C/HEPA

Aceste purificatoare au o eficiență de 99,95%, în mod continuu și în prezența oamenilor

Filtrare Triplă

Purificatoarele din portofoliul Eutron sunt echipate cu 3 procese de filtrare printr-un prefiltru, filtrul de cărbune activ și filtrul HEPA de înaltă eficiență, care împreună, reduc la minimum cantitatea de particule dăunătoare din aer.

Prefiltrul este responsabil pentru cele mai mari particule de praf ambiental, filtrul de carbon activ elimină toate tipurile de mirosuri organice și chimice, cum ar fi formaldehida, iar filtrul HEPA este cel care reține 99,95% din contaminanți, inclusiv virusuri. Anumite purificatoare sunt dotate și cu tehnologia UV-C de radiații cu lumină ultraviolet, care are la rândul ei acțiune germicidă și poate fi utilizată în prezența oamenilor.

Aplicații

Purificatoare din portofoliul Eutron sunt destinate pentru spații de la 80 mp2 până la 200 mp2, având astfel nenumărate aplicații: spații industriale, fabrici, săli de sport, facilități sportive sau academii de dans, săli de clasă, auditorii sau teatre mici, camere multifuncționale, birouri mari de lucru, magazine, săli de conferințe și toate tipurile de spații de până la 200 m.

  • Purificarea Aerului prin Ioni de Plasmă (electrostatic)

Plasma este o fază a materiei distinctă de solid, lichid și gazos normale și este cunoscutăca a patra stare a materiei. Plasma este un gaz ionizat, inofensiv.

Principiu de Purificare & Dezinfectare

Tehnologia denumită Plasma Ioniser Technology, generează plasmă în condiții atmosferice. Sistemul de ionizare cu plasmă produce ioni negativi folosind curent electric de joasă tensiune și intensitate mare. 

Cum Funcționează?

Folosind un ventilator, ionii negativi produși de sistem sunt împrăștiați în aer, fie în cabinetele de dezinfecție sau în încăperi. Virușii, bacteriile și alte microparticule dăunătoare conțin ioni pozıtıvi. Ionii negativi generați de sistemul de ionizare cu plasmă anihilează bacteriile și virușii prin perforarea membranelor celulare. Aceasta tehnologie este folosită inclusiv în industria de sănătate (spitale, clinici, laboratoare, etc) de ani de zile.

Consum, Zgomot, Siguranță

Toate produsele din gama au un consum electric redus, între 18 - 40 W. Nivelul de  zgomot este sub 30 Db. Generatoarele de plasmă sunt echipamente electronice sigure, neafectând funcționarea altor dispozitive electronice.

1. Purificator cu Ioni de Plasmă Home&Office

Generatorul de plasmă asigură un grad de dezinfectare de până la  99.99%. Acesta folosește tehnologia de dezinfectare electrostatică cu ioni negativi și este disponibil în două variante, respectiv pentru volume de 30 m3, respectiv 60 de m3. Este recomandat pentru rezidențial, restaurante și baruri, service-uri auto sau orice spațiu cu volume menționate.

2. Purificator Portabil cu Ioni de Plasmă

Generatoarele portabile de plasmă asigură un grad de dezinfectare de până la 99.99%. Folosește tehnologia de dezinfectare prin emisie de ioni negativi și este destinat spațiilor cu volume de până la 12 m3, cum ar fi dulapuri, ATM-uri, spații mici de vânzare, etc

Pentru alegerea echipamentului potrivit de purificare pentru domeniul Dvs., care poate face diferența în combaterea virusurilor, vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?