Interactivitate

AVANTAJE

  • Ecrane Tactile / Mese Interactive / Videowall Interactiv / Kiosk-uri
  • Atracție garantată și multifuncționalitate infinită
  • Afișați prezentări interactive spectaculoase sau direcționați clienții/vizitatorii către zonele de interes
  • Informați privind documente necesare și proceduri; exemplificați modul de completare cereri, solicitări, formulare, etc
  • Degrevați personalul

Mese Interactive

Prezentați, desenați, informați, colaborați: mesele cu ecrane tactile garantează interactivitate în orice mediu. Fie că doriți să atrageți atenția audienței dvs. în sala de consiliu, în showroom, la un eveniment, într-o instituție publică sau de învățământ, mesele interactive sunt cel mai atractiv și eficient instrument pe care îl puteți avea.

Prezentări interactive la un nivel confortabil

În funcție de scop, puteți utiliza mesele interactive în mai multe poziții: pentru prezentări masa poate fi pusă “în picioare”, dar dacă doriți să o folosiți pe post de tablă de desen sau chioșc de informații, este recomandat un unghi de 45 de garde. Însă dacă urmează să interacționați cu un grup mic de persoane, puteți să o folosiți în poziția plană de masă, adunați publicul în jurul ei și vă bucurați împreună de beneficiile acestui echipament.

Mesele interactive sunt echipate cu monitoare profesionale de dimensiune mare, cu performanțe vizuale uimitoare și tehnologie proiectată touch-capacitivă care oferă o funcționalitate multi-touch precisă, pe o suprafață extrem de netedă. Baza are un spațiu închis unde se află PC performant, iar poziția poate fi reglată electric în înălțime și înclinare pentru a permite confort și ergonomie.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?