Soluții de Self-Checkout

Soluțiile de self-checkout vă oferă opțiunea de a avea întotdeauna o casă deschisă, în orice moment al zilei sau în timpul nopții. 

Eutron furnizează sisteme de self-checkout-uri dedicate magazinelor de dimensiuni mai mici sau mai mari, cu diverse capacități, integrări cu cele mai folosite sisteme de plată și interfețe ușor de utilizat, cât și sistemele de ieșire din zona de casă care să asigure securizarea actului de cumpărare pentru a diminua orice tentativă de furt. Astfel, o soluție de self-checkout completă include și sistemul de ieșire din zona de procesare a tranzacției self-service cu verificarea bonului de cumparaturi pentru un plus de securitate.

Printre gamele de self-checkout-uri furnizate de Eutron, se află si modelele Move Flow Hibrid care dau posibilitatea folosirii checkout-ului atât în modul “self” în perioadele mai puțin aglomerate, cât și în modul de funcționare “manned” atunci când fluxul de clienți este mare și este nevoie de asistența personalului, conversia dintre cele două moduri de funcționare fiind extrem de rapidă.

Despre ITAB

Partenerul Eutron pentru soluțiile de amenajare a magazinelor și a zonelor de checkout este grupul suedez Itab, lider european în domeniul său, cu o experiență de peste 40 de ani în sisteme, echipamente și accesorii dedicate industriei de retail. Prima soluție de self-checkout implementată de ITAB a fost instalată în 2003 în Olanda.

 În fiecare an, sistemele de Checkout de la ITAB rulează peste 50.000.000.000 de tranzacții, experiență care a contribuit semnificativ la dobândirea unei cunoașteri aprofundate în procesele din retail. 

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni.Pentru mai multe informații legate de soluțiile de self-checkout vă rugăm să luați legătura cu unul din consultanții noștri de vânzări.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?