Imprimante Etichete

AVANTAJE

  • Imprimare de calitate înaltă, viteze excepționale, durabilitate și flexibilitate
  • Tehnologii de imprimare: direct termică sau prin transfer termic pentru volume mici, medii și mari
  • Imprimante dedicate aplicațiilor dvs – imprimante mobile, de tip desktop sau industriale
  • Gamă largă de consumabile de cea mai bună calitate

Imprimante Desktop

Compacte și ușor de utilizat, imprimantele de etichete “de birou” furnizate de Eutron asigură calitatea imprimării, productivitatea, flexibilitatea aplicațiilor și simplitatea managementului echipamentului. Fie că doriți un model economic sau unul premium, acestea oferă cele mai rapide viteze de imprimare, cât și calitate excepțională de imprimare și manevrabilitate din clasele lor.

Imprimante Mobile

Indiferent că doriți să tipăriți etichete cu coduri de bare, chitanțe sau bilete, caracteristicile imprimantelor mobile Zebra și performanțele pe care le obțineți urmăresc un singur scop, creșterea productivității angajaților Dvs.  Imprimantele variază de la cele ideale pentru utilizarea ocazională, până la echipamente robuste pregătite pentru a fi folosite în condiții dificile și pentru a servi volume medii și mari de lucru.

Imprimante Industriale

Imprimantele industriale sunt dedicate volumelor mari de lucru, ideale pentru o imprimare economică, dar performantă, cu o rezoluție de imprimare de până la 600 dpi la viteze înalte. Imprimantele Zebra sunt recunoscute pentru durabilitatea lor, cât și pentru flexibilitatea, calitatea și precizia de care dau dovadă, pentru a răspunde cerințelor aplicațiilor actuale și viitoare.

Tehnologia de imprimare

Imprimantele de etichete folosesc imprimarea direct termic sau prin transfer termic. Tehnologia direct termic presupune folosirea unor etichete speciale din hârtie sensibilă la căldură. Durata de viață a acestor etichete este de 6-12 luni, dacă sunt păstrate în condiții optime. Transferul termic inseamnă că imprimanta folosește un ribbon, o rolă de imprimare, care supusă unui proces termic, transferă cerneala pe etichetă. Aceste etichete au o durată de viață mai mare decât cele imprimate direct termic. 

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-o imprimantă de etichete, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla cu exactitate de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor dumneavoastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?