EAS - Sisteme Electronice Antifurt

AVANTAJE

  • Tehnologii EAS în funcție de natura produselor pe care doriți să le securizați : AM (Acusto-Magnetic), RF (Radio-Frecventa) sau EM (Electro-Magnetic)
  • Design elegant și materiale de bună calitate alese pentru a se integra perfect cu decorul magazinului Dvs.
  • Gamă largă de consumabile EAS concepute special pentru aproape orice tip de produs, fără a risca deteriorarea acestuia prin atașare/ înlăturare

Cum funcționează sistemele electronice antifurt EAS?

Supravegherea electronică a articolelor (EAS) este un sistem de "etichetare și alarmare" pentru prevenirea furtului, alcătuit din trei componente de bază: etichetele speciale denumite tag-uri sau senzoridezactivatoare sau detașoare și porți, denumite și antene care sunt poziționate la ieșirea din magazin. Eticheta este atașată unui articol, iar la achiziționare, această etichetă este fie eliminată, fie dezactivată. Dacă eticheta nu a fost eliminată sau dezactivată, atunci antenele plasate în ieșirea magazinului vor emite o alarmă când produsul este scos din magazin.

Mecanismul de detectare diferă în funcție de tipul de tehnologie EAS folosită: AM (Acusto-Magnetic), RF (Radio-Frecvență) sau EM (Electro-Magnetic). Fiecare tehnologie are propriile caracteristici și este potrivită pentru protejarea anumitor tipuri de produse. De exemplu, tehnologia RF nu trebuie utilizată pentru protejarea lichidelor, iar sistemele EM funcționează cu etichete reactive, făcându-le alegerea perfectă pentru biblioteci. Tipul de produs ce trebuie securizat va dicta și tipul de consumabile EAS folosit.

Adaptare constantă

Sistemele electronice antifurt sunt permanent imbunătățite, pentru a ține pasul cu cele mai recente progrese ale industriei și sunt adaptate cerințelor în schimbare ale clienților. Mai mult decât atât, creativitatea persoanelor care doresc să saboteze aceste sisteme a atras după sine și o creștere a nivelul de securitate oferit de produsele partenerilor noștri prin implementarea unor funcții suplimentare.

Design și personalizare

Gama largă de sisteme de securitate oferite de Eutron dă posibilitatea fiecărui client să aleagă soluția de care are nevoie și care i se potrivește prin multitudinea de funcții și design-uri diferite. Fie că este vorba despre un supermarket care are nevoie de instalarea unui sistem la casele de check-out, fie despre un butic elegant-elitist care caută un sistem care să se muleze perfect pe designul interior și stilul propriu, Eutron are soluția.

Datorită expertizei vaste în dezvoltarea și producția de tehnologii EAS a partenerilor săi, Eutron este capabil să livreze și să instaleze astfel de sisteme de securitate cu un grad înalt de personalizare. Iar suportul tehnic acordat clientului este cel ce face diferența.

Eutron este companie acreditată MAI-IGPR - Licența nr. 1047/T/27.03.2007 - pentru Proiectare, Instalare, Modificare sau Întreținere a Componentelor sau a Sistemelor de Alarmare Împotriva Efracției. Echipa Eutron este formată din ingineri și tehnicieni avizați IGPR și ISU, profesioniști cu experiență în domeniu, certificați pentru a proiecta și a instala sistemele de securitate din portofoliul Eutron.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?