Cititoare Coduri de Bare

AVANTAJE

  • Colectarea automată a datelor: eficiență, acuratețe și durabilitate
  • Modele de uz general sau concepute special pentru diferite aplicații: retail, industrial, depozite, curierat, sănătate și altele
  • Performanţe ridicate la decodarea codurilor de bare în carcase atractive, ergonomice și robuste
  • Cititoare de coduri de bare hand-held, cu fir sau mobile, fixe, de tip 'presentation', verticale sau plane, cu cântar inclus, de tip 'ring' și multe alte modele de la partenerii noștri, liderii în domeniu: Zebra, Datalogic și Scantech.

Utilizând tehnologii digitale inovatoare de prelucrare a datelor și a imaginilor, aceste echipamente oferă viteze și performanţe excepționale la citirea codurilor de bare 1D și 2D, cât și alte funcţii mai avansate precum captarea de imagini sau dezactivarea tag-urilor EAS. Deși au dimensiuni reduse, cititoarele de coduri de bare excelează prin randamentul și fiabilitatea de care dau dovadă, fiind de asemenea foarte ușor de integrat în sisteme noi sau existente.

Opțiuni și aplicabilitate

Eutron oferă o gamă completă de cititoare de coduri de bare care pornește de la cel mai de bază model până la cititoare dedicate și construite specific pentru anumite industrii, cu caracteristici care să se potrivească necesităților impuse de mediul de lucru. Cititoare fixe sau mobile, bi-optice, omnidirecționale, cititoare "presentation", industriale, de uz general sau concepute special pentru industria de sănătate sau logistică sunt doar o parte din scanerele din portofoliul nostru. Lucrăm cu principalii producători de tehnologie de vârf de identificare automată a datelor din întreaga lume.

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-un cititor de coduri de bare, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla cu exactitate de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor dumneavoastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?