Dispozitive Verificare Autenticitate Bancnote

AVANTAJE

  • Folosirea unui dispozitiv profesional care verifică autenticitatea bancnotelor elimină riscul acceptării banilor contrafăcuți sau falși.
  • Verificarea autenticității unei bancnote este un proces foarte rapid datorat unor tehnologii avansate de detecție.
  • Majoritatea dispozitivelor profesionale de detectare a autenticității bancnotelor acceptă mai multe tipuri de valută, afișează cantitatea de bancnote introduse și validate, sumele totale sau alte rapoarte detaliate.
  • Anumite detectoare pot fi folosite și pentru cărți de credit, cec-uri sau cărți de identitate.

Dispozitivele de verificare a autenticității bancnotelor, cunoscute și ca detectoare de autenticitate bancnote te protejează împotriva acceptării banilor contrafăcuți și falși. Aceste dispozitive execută verificarea în mai puțin de 1 secundă, în mod silențios, având astfel garanția că bancnota este autentică. Anumite dispozitive de verificare pot fi folosite și pentru cărți de credit, cec-uri sau cărți de identitate. 

Dispozitivele de verificare a autenticității bancnotelor sunt destinate sistemului financiar-bancar, caselor de schimb valutar, hotelurilor , cazinourilor magazinelor si in general prestatorilor de servicii care acceptă diverse tipuri de valută.

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-un dispozitiv de verificare a autenticității bancnotelor, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla cu exactitate de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor Dumneavoastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?