Sisteme Control Acces și Pontaj

AVANTAJE

  • Soluții personalizate de control acces pe bază de card/tag, de pontaj și evidența persoanelor
  • Simplitate în configurare și utilizare: opțiuni diverse de configurare și funcții speciale
  • Gamă largă de rapoarte de management analizate după diferite criterii: primul sosit/plecat, absenteism, prezența într-o zonă, număr ore lucrate/departament etc.
  • Raportare programată: trimite automat rapoarte în zile, ore și la adrese prestabilite, exportate în fișiere accesibile de pe orice PC cu web browser
  • Permite automatizări: senzori de temperatură și umiditate folosiți pentru acționarea sistemului de aer condiționat, în zile și ore pre-programate.

Controlul accesului este realizat în funcție de profilurile de acces ale utilizatorilor care definesc cine-poate-merge-unde, pentru a asigura o securitate maximă prin monitorizarea fiecărui vizitator. Sistemul de acces și porțile de securitate trebuie să fie ușor de folosit și pentru utilizator, dar în același timp să asigure siguranță maximă.

Control Acces și Pontaj

Optimizați modul în care gestionați resursele umane: planificarea personalului, absența și concediul, costul locurilor de muncă, interfața salarizării. Soluțiile de pontaj pe care le oferim sunt fiabile și eficiente, dar și ușor de utilizat, oferind astfel funcționalități esențiale pentru gestionarea resurselor umane, chiar și în cele mai exigente industrii.

Sisteme de acces pot fi biometrice, utilizând amprente digitale, scanări de iris și retină, geometria mâinilor sau tehnologia de recunoaștere a feței. Tehnologia biometrică reprezintă un progres semnificativ în ceea ce privește securitatea, deoarece demonstrează fizic identitatea unui individ. Soluțiile noastre includ și posibilitatea recunoașterii automate a plăcuțelor de înmatriculare, etichete anti-clonare, acreditările telefonului mobil și multe altele.

Soluții Personalizate              

În proiectarea unei soluții personalizate pentru o întreprindere, folosim diferite elemente ale sistemului de control al accesului - de la intrarea în perimetru, în zonele și birourile publice, până la zonele foarte restricționate și astfel creăm o soluție echilibrată care să satisfacă cerințele specifice de securitate ale fiecărei întreprinderi, fără a compromite confortul. Sistemele de control acces pe care le furnizăm oferă o serie de caracteristici special concepute pentru diverse tipologii de întreprinderi, astfel încât să putem răspunde unor nevoi specifice.

API

Integrarea specializată cu alte programe de business, cum ar fi sistemele de management al resurselor umane, sistemele de intruziune sau sistemele CCTV, este de asemenea realizată rapid prin API-ul construit în acest scop.

Eutron este companie acreditată MAI-IGPR (Licența nr. 1047/T/27.03.2007) pentru Proiectare, Instalare, Modificare sau Întreținere a Componentelor sau a Sistemelor de Alarmare Împotriva Efracției. Echipa Eutron este formată din ingineri și tehnicieni avizați IGPR și ISU, profesioniști cu experiență în domeniu, certificați pentru a proiecta și a instala sistemele de securitate din portofoliul Eutron.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?