Scanare Documente

AVANTAJE

Soluțiile care pot fi utilizate atât pentru scanarea documentelor cât și pentru procesarea cec-urilor și gestionarea documentelor de identitate, oferă clienților avantaje în stocarea digitala solicitata de propriile mecanisme de afaceri.

Echipamentele oferă funcții inovatoare care permit o gamă largă de acțiuni dedicate mai multor domenii, incluzând procesarea documentelor, vânzările în front-office, procesarea in back-office, procesarea remote, aplicații pentru seifuri, înlocuirea microfilmului, gestionarea documentelor și înregistrarea acestora. Soluțiile Bancor au beneficii consistente și rentabilitate financiară pentru gestionarea diferitelor tipuri de documente: documente simple, cec-uri, ordine de plata, tichete de masa, tichete cadou, bilete de loterie, bonuri, documente de identitate, carduri cu microcip, pașapoarte și multe altele.

Personalizare

Toate soluțiile bancor sunt concepute, proiectate și distribuite cu focus maxim axat pe cerințele clienților. Bancor ofera clientilor avantaje și servicii scalabile care exploatează factori strategici și permit servicii de excepție în procesul de gestionare a documentelor, acestia menținându-si astfel poziția de lider în propria afacere.

Soluțiile Bancor pot satisface cele mai exigente cerințe de personalizare de care aveți nevoie, în cazul în care vă doriți o soluție specifica.

Gama de Soluții

Seria Lector K2s, concepută pentru scanare atât în ​​front office, cât și în back-office. Această soluție oferă o gamă largă de funcții și se distinge prin nivelul său ridicat de performanță, care permite scalabilitate extinsă. Aceste caracteristici recomandă Lector K2s ca soluție ideală pentru aplicații de scanare atât în ​​organizațiile mici / mijlocii, cât și în institutele financiare sau în administrația publică.

În sprijinul soluțiilor sale, Bancor oferă o gamă completă de servicii pentru a asigura utilizarea corectă a soluției și pentru a garanta clientului rentabilitatea maximă a investiției. Serviciile includ instruire, asistență tehnica, asistență pentru instalarea de la distanță, piese de schimb.

Despre Bancor

Bancor proiectează, dezvoltă și produce scanere și soluții inovatoare pentru gestionarea documentelor și a documentelor de plata implicate în operațiunile zilnice.

Cu peste un milion de periferice și soluții integrate in ATM instalate în întreaga lume, compania milaneză  este un lider în gestionarea documentelor în diverse formate, de la documente de plata la documente A4, In proiectarea și crearea de produse și servicii pentru digitalizare, Bancor ofera performanțe ridicate pentru soluții pentru gestionarea documentelor, atât pentru front-office, cât și pentru back-office și pentru schimbările tehnologice strategice pe care o compania le poate planifica pentru viitor.

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?