Sistem Anti-efracție cu Generator de Ceață

AVANTAJE

  • Cel mai rapid jet de ceață: saturație locală în câteva secunde
  • Cea mai densă ceață: vizibilitate redusă la zero centimetri
  • Sisteme certificate cu adevărat în conformitate cu cel mai recent standard internațional EN 50131-8 2019
  • Gamă largă de modele pentru orice tip de acoperire, chiar și pentru volume mari
  • Prețuri competitive și costuri reduse de reîncărcare
  • Compatibilitate cu orice sistem de alarmă existent
  • Instalare ușoară și rapidă

Sistem Anti-efracție cu Ceață - Puternic Și Rapid

UR Fog produce cea mai densă ceață dintre toate generatoarele de ceață de pe piață, datorită fluidului de ceață inovator și tehnologiei cu jet brevetate. Sistemul are o gamă de peste 30 de modele pentru diferite volume de acoperire.

Ceața emisă este complet non-toxică pentru oameni și animale, nu lasă reziduuri și poate intra în contact direct cu alimentele și băuturile, având certificarea Contact Food.

Generetoarele de ceață Urfog sunt singurele sisteme de ceață antiefracție certificate EN 50131-8:2019

De ce să cumpărați un sistem de securitate cu jet de ceață?

Deoarece chiar și cele mai sofisticate și avansate sisteme de alarmă avertizează în caz de efracție, dar ele nu îl împiedică fizic pe hoț să efectueze furtul. Nici măcar barierele fizice, cum ar fi obloanele, ușile blindate și geamurile antiefracție nu par să aibă un efect de descurajare asupra hoților.

Când are loc spargerea, sistemul de alarmă trimite alerta către poliție, Poliția organizează intervenția echipei de patrulare. Intervenția echipei de poliție la fața locului are loc în medie după 8/10 minute. Hoții au nevoie de mai puțin de 3 minute pentru a comite furtul.

Datorită emiterii rapide a unei cețe dense și persistente, numai sistemele anti-efracție cu jet de ceață împiedică fizic hoțul să intre în incintă

  • Jafuri contracarate cu ajutorul sistemelor tradiționale: Senzori, Sirene, Camere, DWR, Alarme - 17%
  • Jafuri contracarate cu ajutorul sistemelor anti-efracție cu jet de ceață: peste 97%

Gama Modulară

Gama modulară include toate tehnologiile brevetate de ultimă oră, precum pompa mecanică Fog Storm și sistemele de schimb de căldură cu tehnologie ''Layer'', pentru o pulverizare rapidă și foarte uscată a ceții.

Mic, extensibil, ușor de instalat, are nevoie de doar 170 W la pornire pentru un consum de energie foarte redus. Gama modulară conține 5 produse pentru încăperi între 200m3 și 800m3 și permite comunicarea wireless.

Gama Fast Pump Pro Plus

Pompa Fog Storm, special concepută pentru fluidele pe bază de glicol, oferă gamei PUMP flexibilitatea unică necesară pentru a proteja rapid volume mici, medii și mari, până la 14000 m³.

Modelele sunt echipate cu seifuri securizate și cu o unitate electrică avansată cu 3 intrări și 4 ieșiri care reîncarcă o baterie standard de 2 Ah.

Fluidul Special Anti-Intruziune Food Grade

Fluidul anti-intruziune specific pentru mediile cu alimente sau substanțe alimentare, White Out Food Grade este un amestec inovator conceput pentru a proteja mediile de producție, procesare și vânzare a alimentelor.

Ceața produsă a fost testată în conformitate cu regulamentul privind contactul cu alimentele pentru a se apropia de produsele alimentare fără a le modifica compoziția și proprietățile organoleptice.

Testele au fost efectuate în conformitate cu Regulamentul (EC) No 1935/2004.

Acest fluid antiefracție este recomandat pentru protecția împotriva furtului în magazinele alimentare, supermarketuri, baruri, restaurante, crame și fabrici de lactate, în fabricile de bere sau depozitele de alimente.

UrFog Active Cloud

Un singur panou de control prin care poți controla toate sistemele de antiefracție cu ceață de pe smartphone, tabletă sau pc

Despre UR Fog

UR Fog este o companie italiană lider de piață în sectorul securității, cu o echipă de profesioniști și ingineri cu peste 20 de ani de experiență în dezvoltarea de produse noi și în managementul distribuției în jurul lumii în peste 80 de țări. Filozofia UR Fog este simplă: cele mai performante produse la cel mai bun preț, cu accent pe controlul calității.

Produsele de calitate și tehnologia superioară sunt garantate de expertiza tehnică internă a companiei și de brevetele care protejează inovațiile tehnologice.

Performanța excepțională a UR Fog în materie de viteză de emisie a ceții este, cu siguranță, cel mai simplu mod de a compara cu alte sisteme existente. Având în vedere potențialul real și eficient al acestui sistem de securitate inovator, s-a deschis o piață în expansiune rapidă și în creștere din punct de vedere comercial și al cererii, cu un volum de vânzări care se așteaptă să crească de peste 20 de ori în următorii 5 ani.

 

 

 

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?