Case de Marcat și Imprimante Fiscale

Printre soluțiile dedicate administrării afacerilor din retail, sănătate sau alte industrii, Eutron oferă soluții fiscale complete, de la casele de marcat, la cântarele electronice și cititoarele de coduri de bare, cât și soluțiile software pentru o integrare corectă.  

Modelele de case de marcat și imprimante fiscale comercializate de Eutron sunt in conformitate cu prevederile Art. 3 alin. (2) din OUG 28/1999, Art. 17 lit. f) din Normele de aplicare și sunt potrivite oricărui tip de afacere. Fie că aveți nevoie de o imprimantă fiscală sau casă de marcat portabilă sau tip desktop, compatibilă iOS, Android sau Windows sau de produsele complementare aferente: consumabile, sertare de bani, afisaje sau altele, veți găsi exact ce aveți nevoie în gama de AMEF-uri de la producătorul Datecs.

Eutron este companie acreditată pentru fiscalizarea caselor de marcat și imprimantelor fiscale Datecs. Eutron oferă și servicii de intervenție pentru gama de produse Datecs, la nivel național prin rețeaua proprie de centre zonale de service.

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-o casă de marcat sau imprimantă fiscală, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla cu exactitate de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor Dumneavoastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?