Soluții RFID

Imprimante RFID - pentru etichete/ tag-uri sau carduri

Orice soluție RFID începe cu etichetele RFID. Puteți alege dintr-o gamă variată de imprimante RFID, fie că doriți să imprimați etichete pentru obiecte vestimentare de mărime redusă, etichete pentru paleți sau carduri de identificare RFID de calitate fotografică.

Cititoare RFID pentru orice aplicație

Indiferent dacă aveți nevoie de cititoare RFID handheld, mobile sau fixe, dedicate spațiilor industriale sau zonelor unde interacționați cu clienții Dumneavoastră, vă putem oferi cititorul potrivit mediului de lucru vizat.

Antene pentru maximizarea performanțelor RFID

Folosind antenele RFID puteți amplifica performanța cititoarelor RFID de la punctul de vânzare până la ușa platformei de încărcare/ descărcare.

Cea mai mare selecție de consumabile RFID

Dispunem de o gamă completă de consumabile pentru aplicațiile care necesită soluții RFID, etichete sau carduri RFID cu opțiuni normale sau avansate de utilizare sau dedicate în mod specific anumitor aplicații, într-o varietate de dimensiuni și materiale.

Tehnologie de vârf dovedită

Lucrăm numai cu cei mai buni și de aceea am dezvoltat parteneriate de lungă durată cu Zebra si Datalogic, responsabilii pentru cele mai bune tehnologii avansate din clasă și cele mai multe premiere în industrie, ale căror soluții au fost testate în toate domeniile în care aceste soluții aduc beneficii reale. Astfel, putem promite implementarea unei soluții care va maximiza beneficiile RFID pentru activitatea desfășurată. 

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-o soluție RFID, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla cu exactitate de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor dumneavoastră.

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?