Sistem Management Chei

Cheile reprezintă siguranta.

Dulapuri inteligente de chei, de la ECOS

Sistemele digitale de gestionare a cheilor constau în puncte complet automatizate de eliberare și returnare a cheilor, controlate de un computer. În plus, sistemeleECOS au aceleași funcționalități ca orice smartphone, care permite o comunicare video folosind 4G/5G. Alertele sunt independente de infrastructura dvs. informatică. Securitatea sistemului este foarte ridicata.

Sistemele ECOS au funcționalități multiple precum - trasabilitate, rezervare, securitate, raportare și alte functii care elimina în mod semnificativ problemele oricarei organizații care are un număr mare de chei.

Sisteme de ultimă generație

Toate sistemele ECOS folosesc procesoare ARM de ultimă generație, ecrane tactile de 7" și camere integrate 5 MP, microfon și difuzor. Având Android ca sistem de bază, beneficiați de cele mai recente inovații tehnologice.

Sistemul este protejat de contacte de alarmă cu numere de identificare individuale pentru fiecare dintre cele două uși, de o baterie de urgență și de două încuietori de securitate. O placă de monitorizare independentă tip „watch dog” permite emiterea de mesaje de alarmă chiar și în cazul în care placa principală este defectă.

Autentificare multiplă

Metodele de autentificare folosite protejează sistemele ECOS și garantează accesul corect la cheile dumneavoastră. Pe lângă clasicele cititoare de card, mai sunt disponibile și cititoare amprente biometrice, face recognition, precum și coduri QR.

În mediile deosebit de sensibile poate fi activat principiul celor patru ochi. În acest caz, accesul la sistem este acordat numai după ce mai multe persoane s-au autentificat cu mediul de autentificare respectiv. Aplicația ECOS permite persoanelor autorizate eliberarea, programarea, alocarea și rezervarea cheilor de la distanță pentru toate locațiile.

Sistemele ECOS pot fi integrate cu testere de alcoolemie.

Aplicația software permite extragerea de rapoarte la cerere sau periodice asigurând trasabilitatea tuturor evenimentelor.

Administrare web sau prin aplicație

În plus față de functionalitățile oferite de softul web-based ECOS Webman, aplicația ECOS are funcționalități unice.

Simplu - Eficient - Certificat ECOS Care

Pentru o experiență de utilizare și mai simplă, exista posibiltatea Software-as-a-Service. Cu pachetul ECOS Care, un pachet fără griji, beneficiați de actualizări automate ale software-ului și back-up de rezervă, precum și de toate funcțiile aplicației ECOS.​

Alerte în timp real

O paletă largă de verificări de securitate detectează eventualele erori ale utilizatorului, afișează direct în sistem sugestii de corectare și informează părțile responsabile. În cazul în care se depășesc autorizațiile prestabilite, utilizatorul respectiv este alertat, precum și administratorul.

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?