Holograme Solo

AVANTAJE

 • Vizualizare 3D în mod realist
 • Îmbunătățirea percepției mesajului
 • Dublarea timpul de reținere a clientului
 • Ușurință în gestionare și instalare
 • Generare implicare emoțională
 • Generare nivel ridicat de audiență
 • Imagini color de înaltă calitate și de înaltă rezoluție
 • Efect 3D complet - conținutul pare că plutește în aer
 • Servicii de creare de conținut 3D furnizate împreună cu soluția

Experiență vizuală inedită

Sistemele de proiecție holografică propuse de Eutron garantează o experiență vizuală inedită, menită să atragă toată atenția, indiferent de natura spațiului de expunere.
 
Pe lângă „factorul surpriză”, hologramele sunt o formă de marketing experiențial. Majoritatea consumatorilor nu ar trece pe lângă o reclamă holografică fără să o observe. În plus, servește drept divertisment pentru spectator, nu este doar un simplu panou publicitar. Reclamele cu holograme îi permit utilizatorului să experimenteze natura sa 3D și să-i observe aspectul dinamic.

Soluția de afișare holografică 3D HyperVSN Solo

HYPERVSN este o soluție de afișare holografică 3D all-in-one, în care hardware-ul de ultimă generație este alimentat de software-ul CMS. Sistemul Solo este compus dintr-un un rotor cu patru raze care se rotește extrem de rapid, la o viteză de peste 670 RPM și proiectează imaginile 3D care par să plutească în aer. Ochii nu pot distinge razele care se rotesc, ci doar imaginile create de acestea. Software-ul CMS HYPERVSN permite controlul ușor și sigur al afișajelor HYPERVSN, cât și crearea, încărcarea și gestionarea conținutului 3D.
 

Două dimensiuni de afisaj

Soluția HYPERVSN Solo este disponibilă în două dimensiuni, care pot fi văzute la fel de bine și în lumina zilei, cât și în întuneric
 • Solo M: O hologramă 3D cu o dimensiune de până la 56 cm cu o rezoluție de 880 px,
 • Solo L: O hologramă 3D cu o dimensiune de până la 75 cm cu o rezoluție de 1080 px

Caracteristici HYPERVSN CMS

Sistemul de management al conținutului (CMS) HYPERVSN include servicii cloud și aplicație mobilă - Solo App pe Android/iOS - permițând utilizatorilor să creeze și să gestioneze cu ușurință conținutul 3D holografic. Gestionați un singur afișaj 3D Solo, precum și rețele de afișaje Solo prin CMS.
Ecranele 3D pot fi atașate pe un perete sau pe un raft, FIIND DISPONIBILE multiple variante de accesorii elecgante pentru montarea și protecția acestora.

Despre HyperVSN

HyperVSN este un inovator în tehnologiile vizualului care își propune să revoluționeze continuu piața prin produse noi, care depășesc limitele tehnologiei vizuale holografice 3D. Cu peste 170 de parteneri din peste 80 de țări și peste 15 distribuitori exclusivi în întreaga lume, compania se bucură de atenția a 25% dintre „companiile Fortune 500” care s-au alăturat comunității HYPERVSN.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?