Dezinfecție Numerar

Dezinfectarea numerarului și a mașinilor de numărat bani se face prin generarea de plasmă în condiții atmosferice. Plasma este o fază a materiei distinctă de solide, lichide și gaze normale și este cunoscută ca a patra stare a materiei. Plasma este un gaz ionizat inofensiv. 

Principiu Dezinfectare

Tehnologia denumită Plasma Ioniser Technology, generează plasma în condiții atmosferice.
Sistemul de ionizare cu plasmă produce ioni negativi folosind curentul electric de joasă tensiune și intensitate mare. 

Cum Funcționează?

Folosind un ventilator, ionii negativi produși de sistem sunt împrăștiați în aer, fie în cabinetele de dezinfecție sau în încăperi. Virușii, bacteriile și alte microparticule dăunătoare conțin ioni pozıtıvi. Ionii negativi generați de sistemul de ionizare cu plasmă anihilează bacteriile și virușii prin perforarea membranelor celulare. Aceasta tehnologie este folosită inclusiv în industria de sănătate (spitale, clinici, laboratoare, etc) de ani de zile.

Consum, Zgomot, Siguranță

Toate produsele din gama au un consum electric redus, între 18 - 40 W. Nivelul de  zgomot este sub 30 Db.
Generatoarele de plasmă sunt echipamente electronice sigure, neafectând funcționarea altor dispozitive electronice.

Gamă de Echipamente și Aplicații

Gama de echipamente de dezinfectare electrostatică cu tehnologie de ionizare cu plasmă include cabinete de dezinfecție cu securizare, precum și cabinete pentru dezinfecția mașinilor de numărat bancnote. Desigur ca ambele produse pot fi folosite și pentru alte tipuri de obiecte mici, nu numai pentru dezinfectarea bancnotelor și monedelor.

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?