Amenajare Spațiu Vânzare

AVANTAJE

  • Sisteme personalizate, adaptate criteriilor care definesc activitatea fiecărui comerciant în parte
  • Calitate și expertiză, garantate de liderul european pe piața de sisteme de check-out și soluții de amenajare a magazinelor
  • Gamă largă de accesorii și funcțiuni

Astfel, pentru amenajarea unui magazin nou, cât și pentru modernizarea unuia existent, Eutron furnizează cele mai noi și eficiente dotări interioare prin parteneriatul pe care îl are cu concernul suedez ITAB, lider incontestabil al soluţiilor de amenajare destinate industriei de retail. Printre sistemele propuse de noi menționăm sistemele (porți) de intrare, sistemele pentru direcționarea clienților, mobilierul check-out și multe alte accesorii și garnituri.

SISTEME (PORȚI) DE INTRARE

Un sistem de intrare bine proiectat va atrage atenția clienților și îi va ghida pe calea cea bună în magazin. Intrarea în magazin trebuie să atragă, dar să și ofere protecție împotriva sustragerilor din magazin. Sistemele de intrare oferite de către Eutron, pot fi proiectate să răspundă atât necesităților micilor magazine, cât și ale celor mai extinse hypermarket-uri.

Gamă largă de funcționalități:

  • Sisteme cu deschidere manuală sau automată;
  • Sisteme cu deschidere pe mâna dreaptă sau pe stânga;
  • Sisteme cu una sau mai multe porți de intrare;
  • Sisteme cu pereți separatori complementari
  • Sisteme cu semnalizări sonore de avertizare de diferite tipuri.
  • Sisteme cu alte funcționalități suplimentare

MOBILIER COMPLET CHECK-OUT

ITAB este cel mai puternic producător de soluţii Check-Out din Europa, oferind o gama largă de soluții și mobilier check-out pentru magazinele de toate mărimile. Soluțiile de check-out sunt adaptate nevoilor și fluxurilor fiecărui tip de magazin, fiind disponibile nenumărate variante dimensionale, cu diverse funcții și accesorii, pregătite pentru a susține echipamentele fiscale necesare.

Doriți să creșteți capacitatea check-out-urilor într-o arie deja bine definită sau doriți să folosiți mai eficient spațiul existent și să serviți un număr mai mare de clienți cu mai puține check-out-uri? O investiție într-o nouă soluție de check-out începe în primul rând cu analiză detaliată a spațiului magazinului, a fluxurilor clienților dumneavoastră și a obiceiurilor acestora de consum. În urmă calculelor necesare, facem simulări care să ne ajute să ne asigurăm că am ajuns la rezultatul optim, iar apoi construim soluția care să ofere o experiență placută clienților care au vizitat magazinul dumneavoastră.

Eutron furnizează soluţii complete de amenajare a magazinelor: porți de intrare, sistemele pentru direcționarea clienților, mobilierul check-out și multe alte accesorii și garnituri.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?