Comunicare

Un parteneriat de succes: Hotel Peștera, cunoscut pentru ospitalitatea oferită în vârful muntelui a ales soluția de compostare Oklin oferită de Eutron

Composterul este soluția ideală privind gestionarea deșeurilor alimentare pentru hoteluri, pensiuni, restaurante și alte unități HoReCa.
Eutron propune transformarea deșeurilor alimentare în compost, în maxim 24 de ore, cu reducerea masei procesate cu până la 90%. Astfel, dispar deșeurile organice/alimentare (elementul poluant), costurile de depozitare și colectare, poluarea prin transfer la groapa de gunoi sau incinerare, rezultatul fiind fertilizatorul organic / ecologic - COMPOSTUL.

Săptămânal, la bine-cunoscutul Hotel Pestera situat în Parcul Natural Bucegi, se genereaza aproximativ 400 kg de deșeuri organice/alimentare, din care prin compostare rezulta aproximativ 40 kg de compost.

AVANTAJE

  • Durata minimă a procesului de compostare – de obicei 24 ore
  • Reduce cu până la 90% volumul de resturi alimentare solide
  • Costuri minime de exploatare – nu necesită personal specializat, omposterul fiind  operat de o singură persoană (indiferent de model);
  • Nu poluează, nu generează zgomote deranjante pe parcursul funcționării și nu generează apă uzată – deși composteaza și resturi alimentare lichide;

Specificații GG-10 Oklin:

  • Capacitate: 25 kg/zi sau 10 tone/an
  • Procesare Rapidă: 24 de ore de la deșeuri alimentare la compost
  • Reduce cu până la 90% volumul de resturi alimentare solide
  • Dimensiuni: 116*62*100,5 cm
  • Greutate: 240 kg

 

Un parteneriat de succes: Hotel Peștera, cunoscut pentru ospitalitatea oferită în vârful muntelui a ales soluția de compostare Oklin oferită de Eutron