Comunicare

Întrebări&Răspunsuri despre composterul Oklin - partea III

Continuăm seria de întrebări și răspunsuri despre compostele GreenGood Oklin. 

  1. Unde poate fi instalat aparatul?

Aparatul trebuie instalat în interior și protejat de intemperii. Aparatul nu poate fi expus la ploaie, deoarece aceasta va deteriora elementele electrice ale composterului și îl va transforma într-un pericol electric. Expunerea aparatului la vreme rece (6C sau mai puțin) și la vreme caldă (30C sau mai mult) ar putea afecta performanța acestuia și i-ar putea deteriora componentele. De asemenea, va trebui instalat într-o zonă în care să poată fi ventilat către o gură de aerisire sau ventilat în exterior.

  1. Cum rămâne cu mirosurile?

Procesul de compostare are loc într-o cameră închisă și, dacă mașinile sunt instalate corespunzător, nu există mirosuri în jurul aparatului. (există exemple de mașini instalate la doar câțiva metri de mesele dintr-un restaurant).

Este important să se rezolve în mod corespunzător fluxul de aer evacuat. Acesta poate fi condus fie în exterior, fie în sistemul de canalizare. Atunci când este instalat în sistemul de canalizare, nu este nevoie de nicio unitate de filtrare.

Atunci când este instalat spre exteriorul clădirii, s-ar putea să apară un ușor miros. Dacă este necesar, putem oferi o combinație de tehnologii de filtrare a mirosurilor pentru a ajuta la eliminarea mirosului.

Procesul nostru este 100% aerob și nu se creează gaze nedorite (metan) în timpul funcționării, iar fluxul de aer care iese este inofensiv, indiferent dacă se utilizează sau nu un filtru.

  1. Care este cerința minimă de înălțime a tavanului?

Minimum: Capacul aparatului ar trebui să se poată deschide complet cu un spațiu suplimentar de cel puțin 0,6 metri. În cazul în care se utilizează un aparat de ridicare a pubelei pentru a goli deșeurile alimentare în aparat, este necesar un spațiu liber de cel puțin 1,2 m înălțime față de tavan.

  1. Care este amplasamentul recomandat pentru instalarea composterului?

Recomandăm instalarea composterul cât mai aproape posibil de sursa de preparare a alimentelor, pentru a minimiza timpul de deplasare și a crește eficiența. Unii dintre clienți au aparatul instalat în bucătărie, dacă există suficient spațiu, în docul de încărcare unde sunt depozitate alte deșeuri, iar alții au construit o incintă specială sau o unitate de depozitare pentru aparat.

 

 

 

/Users/RW/Documents/Oklin International/Oklin Clients/Canada/Cadillac Fairview/Pacific Centre/20150918_115234_resized.jpg

 

 

Aparat instalat în bucătăria unui restaurant

Aparat instalat în docul de încărcare

Spațiu special construit pentru composter

Întrebări&Răspunsuri despre composterul Oklin - partea III