Comunicare

Eutron a prezentat sistemul de holograme Solo la Future Trends 2023 by Revista Biz

Eutron a participa pe 29 mai la evenimentul FUTURE TRENDS 2023 organizat de revista Revista Biz pentru a prezenta cele mai noi soluții de comunicare vizuală pe care le deține în portofoliu: sistemele de proiecție holografică.


 

În era imaginii, experiența vizuală a devenit vitală în tot ceea ce înseamnă comunicare. Fie că discutăm de zona B2B sau cea de B2C, clienții sau consumatorii sunt receptivi și atenți la factorii diferențiatori și caută constant 'the wow factor', criteriul acela care să îi facă să se simtă speciali. Hologramele nu mai sunt doar un concept pentru viitor, ci un canal real excelent pentru o comunicare vizuală memorabilă.

Pe lângă „factorul surpriză”, hologramele sunt o formă de marketing experiențial. Majoritatea consumatorilor nu ar trece pe lângă o reclamă holografică fără să o observe. În plus, servește drept divertisment pentru spectator, nu este doar un simplu panou publicitar. Reclamele cu holograme îi permit utilizatorului să experimenteze natura sa 3D și să-i observe aspectul dinamic.

Eutron a prezentat sistemul de holograme Solo la Future Trends 2023 by Revista Biz