Comunicare

Descoperiți soluția Eutron pentru transformarea deșeurilor alimentare

Vrei să scapi de deșeurile alimentare pe care le produci în bucătăria, apartamentul sau casa ta într-un mod cât mai ecologic și să contribui la reducerea poluării?

În România, se aruncă în fiecare zi, 6.000 tone de alimente. Gospodăriile sunt cel mai mare generator de deșeuri alimentare, cu un procent de 49%. În plus, gestionarea deșeurilor costă bani și nu întotdeauna acestea sunt colectate și separate corespunzător (separarea deșeurilor alimentare de deșeurile reciclabile).

Cantitatea de gunoi aruncată zilnic în bucătăriile noastre este una foarte mare, produce mirosuri neplăcute, poate atrage vizite nedorite ale rozătoarelor și contribuie la poluarea legată de transportul la groapa de gunoi a deșeurilor alimentare.

Ce spui dacă ai putea scăpa de toate acestea și în plus sa transformi fracția umedă în ceva benefic?

Eutron are soluția pentru tine - composterul Oklin GG02!

Poți scăpa în 24 de ore de deșeurile alimentare (fracția umedă) și în schimbul gunoiului vei avea compost, îngrășământ natural pe care îl poți folosi în grădina casei, în ghivecele florilor din casă sau pe spațiul verde din jurul blocului tău.

Composterul - o soluție eficientă, economică și sustenabilă

Composterul este un echipament care descompune resturile alimentare în maxim 24 de ore, transformându-le în compost. Are o capacitate de prelucrare de max. 4 kg în 24 de ore. Este ușor de folosit, nu are nevoie de consumabile, doar de o suprafață de 45 cm și o priză în apropiere.

Ce poți introduce în composter?

Resturi de fructe și legume, citrice, coji de banane, rămășițe de plante, pâine și alte alimente învechite, plante uscate și alte resturi alimentare. Eutron te poate ajuta să scapi de deșeurile alimentare din bucătăria, apartamentul sau casa ta folosind composterul OKLIN GG02, dedicat uzului rezidențial și spațiilor cu o cantitate de deșeuri alimentare de până la 4kg/zi.

Urmăriți filmul de prezentare al soluției Eutron aici: https://www.youtube.com/watch?v=Ms3880YdbMM

Descoperiți soluția Eutron pentru transformarea deșeurilor alimentare