Comunicare

Cum putem recicla cartonul utilizat pentru a elimina costurile - PacMaster

Depozitarea cutiilor de carton este o problemă reală în rândul afacerilor din România, acest factor îngreunând procesele logistice ale companiilor și crescând costurile operaționale.

Eutron are soluția pentru a elimina toate aceste neplăceri (și nu numai). Echipamentul pentru reciclarea cartonului utilizat de la Intimus Pacmaster transformă ambalajele de carton inutile într-o resursă valoroasă pentru business. Prin procesare cu ajutorul echipamentului PacMaster, se obține material de umplere robust pentru coletele ce urmează a fi expediate. Întregul proces este simplu și rapid, fiind necesară o singură trecere prin aparat.

Tocătorul de carton pentru reciclare și ambalare colete aduce numeroase beneficii industriei logistice, după cum vom prezenta mai jos.

De ce recomandăm echipamentul PacMaster?

Tocatorul de carton vechi de la PacMaster procesează cutiile de carton care îți ocupă spațiu în depozit sau la sediul companiei în numai câteva mișcări. Procedeul este extrem de rapid, simplu și sigur. Pe lângă capacitatea sa de a prelucra carton cu până la 18mm grosime, PacMaster se distinge prin carcasa extrem de rezistentă, astfel încât să fie posibilă includere echipamentului în stațiile de ambalare cu trafic intens.

Ce beneficii aduce echipamentul pentru reciclarea cartonului utilizat de la Intimus PacMaster?

De cele mai multe ori, industria logistică se confruntă cu probleme precum lipsa de spațiu, costuri de depozitare, costuri de ridicare a deșeurilor și multe altele. PacMaster este aliatul companiilor pentru a elimina costuri substanțiale, dar și alte dificultăți specifice domeniului de activitate.

Tocătorul de carton de la PacMaster oferă următoarele beneficii:

 • Distruge cartonul vechi și inutil pentru a obține un material de ambalare robust
 • Elimină costurile de depozitare a cartonului uzat
 • Elimină costurile de achiziție a materialului de umplere a coletelor
 • Elimină costurile de ridicare a cutiilor de carton inutilizabile
 • Dispune de butoane de comandă ușor operabile și concepute pentru confortul utilizatorului: întrerupătorul de alimentare blocabil este, de asemenea, un întrerupător de oprire de urgență
 • Transformarea cartonului utilizat se produce într-o singură trecere
 • Cartonul prelucrat poate ajunge până la o grosime de maximum 18 mm
 • Tocătorul de carton dispune de un ghid de dimensiuni pe suprafața de lucru pentru a asigura tăierea precisă a cartonului
 • Dimensiunile materialului de umplutură rezultat pot fi personalizate la formatul dorit
 • Rezistență ridicată datorită carcasei de oțel extrem de robuste
 • Posibilitatea de utilizare intensă la stația de ambalare
 • Posibilitatea de a contribui la sănătatea planetei prin procese sustenabile

Pentru a eficientiza procesele logistice ale companiilor de pe piața românească, Eutron propune soluția PacMaster, un sistem inovator de transformare a cartoanelor folosite în material de umplere a coletelor de expediat. Astfel, numeroasele dezavantaje pot fi transformate în beneficii: costurile de depozitare a cartoanelor și costurile de colectare a deșeurilor vor fi eliminate, iar mediul înconjurător va avea de câștigat.

 

Cum putem recicla cartonul utilizat pentru a elimina costurile - PacMaster