Comunicare

Cafea, competiții, ateliere și compost la Slow Coffe Festival 2022

Pe 29 și 30 octombrie 2022, Eutron a participat la Slow Coffee Festival la Galeriile Senat din cadrul Combinatului Fondului Plastic din București, festival dedicat profesioniștilor din industria cafelei, reprezentanților prăjitoriilor artizanale și cafenelelor de specialitate din zonă, dar și vizitatori interesați să pornească un business în domeniul cafelei de specialitate.

Pe parcursul celei de-a 6a ediție a festivalului, vizitatorii au avut două zile pline de explorări de cafea și ciocolată artizanală, au putut să urmărească Competiția Națională de Aeropress, au putut participa la ateliere și prezentări pentru cei care doresc să se specializeze în acest domeniu.

Însă, pe lângă acestea, un alt subiect important al festivalului a fost și prezentarea soluțiilor și echipamentelor specifice dedicate cafenelelor de specialitate, printre care s-a aflat și gama de compostere Oklin, prezentate de Eutron. Astfel, vizitatorii au putut descoperi cum pot scăpa de deșeurile organice, printre care și zațul de cafea, în cel mai productiv mod posibil - prin transformarea deșeului alimentar în compost.

Transformarea deșeurilor alimentare în compost nu este doar un proces igienic și de protejare a mediului înconjurător, ci si un beneficiu major datorat atât reducerii de costuri aferente depozitării deșeurilor alimentare, cât și generării de produse secundare utile din simple deșeuri. Gama de compostere Oklin transformă deșeurile în compost în 24 de ore și reduce volumul deșeurilor cu până la 90%. 

Află mai multe despre modelul potrivit de composter pentru afacerea ta aici: https://bit.ly/3cp2Z4c sau contactându-ne la office@eutron.ro

Cafea, competiții, ateliere și compost la Slow Coffe Festival 2022