Comunicare

Soluțiile Eutron pentru curierat prezentate la Forumul Român de Curierat și Servicii Poștale

Pe 27 martie Eutron a fost partner al celei de-a 11a ediții a Romanian Courier Services and Postal Services Forum 2024 (Forumului Român de Curierat și Servicii Poștale), eveniment organizat de GovNet. Evenimentul și-a propus să exploreze cele mai noi tendinte din industrie, aflată într-un proces continuu de evoluție, modelat de noile tehnologii și preferințele dinamice ale clienților. Tema forumului din acest an a fost "Navigând schimbarea: Strategii pentru succes în era digitală." 

Soluțiile tehnologice pentru curierat - mai necesare decât oricând

Ascensiunea transformării digitale a reconfigurat prioritățile strategice ale companiilor de poștă și coletărie, afectând cererea și oferta de livrare, operațiunile transfrontaliere, dinamica comerțului electronic și gestionarea retururilor.

În acest context, în care este imperativ ca organizațiile să îmbunătățească experiența de livrare în timp ce explorează modele de afaceri inovatoare, GovNet a organizat atât o expoziție cât și o serie de discuții despre cele mai recente tendințe din industrie, explorand răspunsurile proactive ale jucătorilor locali și strategiile esențiale pentru creștere și adaptare.

Eutron oferă soluții tehnologice de top pentru afacerile poștale și de curierat

CEO-ul Eutron, Dan Țone, a fost invitat al unuia dintre paneluri pentru a discuta teme precum: 

  • Ascensiunea comerțului rapid - tendințe în livrări hiperlocale
  • Modalități de creștere a vitezei de livrare și acurateții în comerțul rapid
  • AI și învățarea automată în livrarea predictivă
  • Rutare inteligentă și optimizare pentru livrări rapide
  • Experiența clienților: de la clic la destinatar - ce face diferența

Cu această ocazie, Eutron a prezentat și o serie din soluțiile inovatoare pentru industria de curierat oferite de companie, precum Cubiscan 75 Pro sau terminalele wearable SmartGlove TIM.

Pentru a afla mai multe despre soluțiile oferite de Eutron și a obține o ofertă personalizată, ne puteți contacta prin email la office@eutron.ro

 

Soluțiile Eutron pentru curierat prezentate la Forumul Român de Curierat și Servicii Poștale