Determinare Grad Ocupare cu Persoane într-un Spațiu prin Numărare Automatizată

AVANTAJE

  • Experiență Îmbunătățită pentru clienți și vizitatori
  • Soluție automatizată care oferă informații în timp real
  • Imagini personalizabile pentru a se potrivi brandului dumneavoastră

Distanțare Socială prin Numărarea Digitală a Persoanelor în Timp Real 
Soluția de determinare a gradului de ocupare a unui spațiu delimitat prin numărarea automată a numărului de persoane care se află în respectivul spațiu a fost concepută pentru a ajuta companiile și instituțiile publice să controleze respectarea distanțării sociale în cadrul magazinelor, muzeelor, instituțiilor publice sau centrelor comerciale. Astfel, atât personalul, cât și clienții sau vizitatorii spațiilor se pot simți în siguranță.

Cum funcționează?

Sistemul presupune folosirea unor senzori de numărare în dreptul ieșirilor și intrărilor, iar definirea capacității maxime se face în interfața bazată pe cloud, care oferă și clienților actualizări live prin intermediul unui dispozitiv digital ușor de preconfigurat. 

După ce ați definit capacitatea totală a spațiului sau spațiilor, clienții primesc informații vizuale culese în timp real, despre disponibilitatea curentă prezentată pe dispozitivul digital. Soluția comunică cu clienții dumneavoastră atât prin imagini, cât și prin sunet, ceea ce permite personalului dumneavoastră să controleze fluxul de consum într-un mod sigur. Sistemul poate fi setat astfel încât și angajații Dvs. să primească alerte în anumite situații. 

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?