Comunicare

Revista Forbes România a publicat un interviu cu Dan Țone, CEO Eutron despre energia din surse alternative

Combustibilii fosili urmează un trend crescător al prețului, energia nucleară este încă într-o dezbatere de multe ori politizată, gazele naturale urmăresc trendul combustibililor fosili. Evident, energia din surse alternative este o preocupare actuală pentru întreaga planetă și cu siguranță trendul investițional va crește semnificativ în această direcție pe termen mediu și lung a declarat Dan Țone, CEO Eutron, pentru Forbes România.”

Dan Țone, CEO Eutron a răspuns de curând unui scurt interviu despre provocările pieței de energie și despre portofoliul de soluții pe care le-a propus Eutron în decursul ultimilor ani, dar și despre parteneriatele noi încheiate de compania pe care o conduce. 

Unul dintre subiectele abordate este și soluția Parans care ajută dezvoltatorii imobiliari și companiile să obțină certificate de construcții verzi pentru clădiri LEED și BREEAM. 

Citiți interviul aici: https://www.forbes.ro/dan-tone-general-manager-eutron-romania-energia-din-surse-alternative-este-o-preocupare-actuala-pentru-intreaga-planeta-229594

Revista Forbes România a publicat un interviu cu Dan Țone, CEO Eutron despre energia din surse alternative