Parteneriatul de Succes între Eutron România și WWF România pentru Sustenabilitate

BENEFICII

  • Reducerea emisiilor de metan: Prin compostarea deșeurilor alimentare, se reduce cantitatea de deșeuri organice care ar fi ajuns la groapa de gunoi, diminuând astfel emisiile de metan, un gaz cu efect de seră puternic.
  • Creșterea fertilității solului: Compostul rezultat este bogat în nutrienți, îmbunătățind calitatea solului și promovând agricultura ecologică.
  • Economisirea resurselor: Utilizarea GG-02 reduce necesitatea transportului deșeurilor alimentare, economisind astfel resurse și energie.

Impactul Pozitiv al Parteneriatului

Oana Mondoc, Co-Fondator WeWilder, a subliniat impactul pozitiv al parteneriatului: "Impactul pozitiv al parteneriatului nostru cu Eutron România și alinierea valorilor au fost evidente încă de la început. GG-02 este o contribuție importantă la eforturile noastre comune de a proteja mediul înconjurător. Un astfel de produs este un mare plus pentru cauza noastră, având în vedere locația în care ne desfășurăm activitatea, neavând acces la servicii de salubrizare. Compostul obținut din composterul GreenGood este folosit chiar aici, în grădina și pentru pomii din jurul campusului WeWilder”.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?