Comunicare

Eutron a prezentat o serie de soluții tehnologice dedicate la ultima ediție a Forumului de Curierat și Servicii Poștale 2021 Govnet

Joi, 13 mai 2021, Dan Țone, CEO Eutron a prezentat în cadrul conferinței 'Forumul de Curierat și Servicii Poștale 2021' câteva din soluțiile pe care le propune industriei de curierat și logistică.

2020 a fost un an de foc pentru companiiile de curierat. Cu o creștere de peste 30% a comerțului online față de anul anterior, postul de curier/șofer calificat a devenit cel mai căutat job al anului. Anul 2021 este și el așteptat să aducă creșteri pentru industria de curierat, însă creșterea te obligă….

Astfel, Eutron vine în ajutorul companiilor din industrie cu o serie de soluții tehnologice menite să ajute în mai multe direcții de interes:

  • soluții pentru optimizarea proceselor interne
  • soluții pentru lipsa personalului calificat
  • soluții pentru respectarea timpilor de livrare
  • soluții pentru modificarea comportamentului consumatorului

Printre soluțiile prezentate s-au numărat sistemele de măsurare automata a dimensiunilor și greutății obiectelor neregulate, coletelor sau paleților ale partenerului American Eutron, Cubiscan, sistemele mobile de scanare (picking) - SmartGlove Glogi, sistemele Click&Collect cu control termic și sisteme automate pentru depozitarea numerarului.

Eutron a prezentat o serie de soluții tehnologice dedicate la ultima ediție a Forumului de Curierat și Servicii Poștale 2021 Govnet