Comunicare

Cubiscan – un nou partener Eutron pentru industria de logisitică și depozite

Cubiscan este noul partener Eutron pentru soluții tehnologice de măsurare automată a dimensiunilor și de cântărire a pachetelor, coletelor, obiectelor și paleților.

Fondată în anii ’80 pentru a deservi Departamentul Apărării al SUA, compania americană continuă să fie un pionier în dezvoltarea echipamentelor de scanare automată a dimensiunilor și oferă cea mai largă gamă de produse disponibile.

Soluțiile de măsurare automată Cubiscan sunt utilizate într-o mare varietate de sisteme de manipulare automată a mărfurilor (aerian, terestru, feroviar și naval), poștă de colete, manipulare a materialelor și sisteme de depozitare în care informațiile privind dimensiunile trebuie obținute rapid și cu precizie pentru a fi utilizate în calculul taxelor de expediere, logistică, planificarea expedierilor, planificarea spațiului de stocare, sortarea materialelor de ambalare și așa mai departe.

Optimizarea spațiului este esențială pentru îmbunătățirea eficienței și automatizării depozitului, iar gestionarea spațiului afectează în mod direct profitabilitatea. Datele furnizate de un sistem de măsurare automată a dimensiunilor și greutății produselor și pachetelor pot optimiza funcționarea depozitului prin finalizarea mai rapidă comenzilor, selectarea tipului de ambalaj potrivit, proiectarea zonelor (sloturilor) de înmagazinare. Rezultatul obținut - eficientizarea generală a depozitului.

Aceste sisteme sunt disponibile în diverse versiuni, în funcție de tipul de obiecte, colete sau pachete pe care le manevrați în mod obișnuit. Sistemele pot măsura produsele obișnuite și / sau de dimensiuni neregulate, prin intermediul tehnologiei cu ultrasunete sau infraroșu.

Aflați mai multe accesând website-ul Eutron: https://www.eutron.ro/sisteme-masurare-automata-dimensiune-greutate-colete/

Cubiscan – un nou partener Eutron pentru industria de logisitică și depozite