Comunicare

Ce măsuri pot lua companiile și instituțiile publice pentru a preveni răspîndirea COVID19? - partea III

Schimbările aduse de pandemia COVID19 au afectat și au în continuare un impact considerabil asupra tuturor companiilor și instuțiilor publice care sunt preocupate să identifice soluțiile corecte de prevenire a răspândirii coronavirusului pentru sediile și spațiile lor.

Eutron oferă o gamă cuprinzătoare de soluții dedicate prevenției răspândirii COVID 19, pe 3 direcții: măsurare și verificare a temperaturii corporale, soluții de dezinfecție a spațiilor interioare, a obiectelor sau a hainelor și a accesoriilor și soluții de determinare a gradului de ocupare real-time a spațiilor pentru a asigura păstrarea distanțelor dintre persoane.

 Însă nevoile specifice diferă de la caz la caz, în funcție de tipicul fiecărei organizații în parte.

3. Dezinfecție Spații Interioare prin Nebulizare

Nebulizatoarele cu ceață rece sunt ideale pentru dezinfecția spațiilor interioare și a conductelor de aer condiționat. Acestea sunt recomandate aplicațiilor comerciale și rezidențiale datorită ușurinței în utilizare și a dimensiunilor compacte ale echipamentelor folosite.

Nebulizatoarele de dezinfectare a spațiilor interioare folosesc aerosoli ULV (Ultra Low Volume) și generează ceață rece formată din picături mici între 10-50 microni. Acesta poate fi folosit pentru aplicarea dezinfectanților datorită dimensiunii optime a picăturilor în combaterea germenilor, ciupercilor și virușilor, eliminând și coronavirusul.

Echipamentele permit aplicarea dezinfectanților cu precizie, prin direcționarea spray-ului, iar debitul poate fi reglat pentru a oferi dimensiunea optimă a picăturilor pentru diverse nevoi.

Aplicații: dezinfectarea încăperilor, birourilor, sălilor de operație, apartamentelor, spațiilor, vehiculelor și a tubulaturilor sistemelor de aer condiționat.

Nebulizatoarele pot fi folosite cu orice biocid avizat și certificat conform legislației din România.

Eutron oferă o gamă completă de nebulizatoare pentru diverse aplicații printre care, Fogair și nebulizatoarele portabile Fogair+, Ifog și Mifog. Diferențele dintre acestea sunt date de variațiile dimensiunilor particulelor, a capacității rezervorului pentru biocid și de putere de acoperire.

În afară de nebulizatoare, Eutron recomandă și purificatorul de aer profesional de înaltă performanță ONAIR, care integrează cele mai avansate tehnologii pentru dezinfectarea aerului interior în prezența oamenilor, având trei trepte de filtrare și indicator de calitate a aerului ICA.

Pentru a afla mai multe detalii despre fiecare din aceste produse, vă rugăm să vizitați secțiunea Catalog unde veți găsi toate informațiile necesare.

Ce măsuri pot lua companiile și instituțiile publice pentru a preveni răspîndirea COVID19? - partea III