Comunicare

Ce măsuri pot lua companiile și instituțiile publice pentru a preveni răspândirea COVID19? - partea a II-a

Schimbările aduse de pandemia COVID19 au afectat și au în continuare un impact considerabil asupra tuturor companiilor și instuțiilor publice care sunt preocupate să identifice soluțiile corecte de prevenire a răspândirii coronavirusului pentru sediile și spațiile lor.

Eutron oferă o gamă cuprinzătoare de soluții dedicate prevenției răspândirii COVID 19, pe 3 direcții: măsurare și verificare a temperaturii corporale, soluții de dezinfecție a spațiilor interioare, a obiectelor sau a hainelor și a accesoriilor și soluții de determinare a gradului de ocupare real-time a spațiilor pentru a asigura păstrarea distanțelor dintre persoane.

 Însă nevoile specifice diferă de la caz la caz, în funcție de tipicul fiecărei organizații în parte.

Dezinfecție Aer Spații Interioare cu Ozon

Conform mai multor studii, ozonul este eficient în eliminarea virușilor, ciupercilor și bacteriilor, iar OMS recunoaște ozonul ca fiind cel mai eficient dezinfectant eficient împotriva tuturor tipurilor de microorganisme. O altă calitate a ozonului este eliminarea tuturor tipurilor de mirosuri, atât chimice cât și organice.

Eutron propune două sisteme bazate pe aceiași tehnologie de dezinfectare a aerului din spatiile ocupate prin ozonificare.

Sistemul OZO3 este un echipament dedicat volumelor medii și mici, ce aplică un tratament șoc pentru a obține o dezinfectare totală, dedicat tuturor tipurilor de medii și suprafețe. Acest sistem inovator generează in mod automat ozon, fără utilizarea unei forțe de muncă sau a unei substanțe chimice și fără a lăsa reziduuri în mediu. Echipamentul este proiectat pentru a oferi utilizatorului siguranța calității aerului. OZO3 poate fi utilizat pentru dezinfectarea și dezodorizarea mai multor spații, fiind folosit în industria horeca, zona rezidențială, pentru interioarele vehiculelor, în spitale, centre medicale sau în birouri, precum și orice spații de lucru.

Ozoair este un generator portabil inteligent de ozon dedicat volumelor mari și tubulaturilor de aer, cu o tehnologie unică de dezactivare a ozonului și transformare a acestuia oxigen care oferă o dezinfectare completă, rapidă și eficientă.

Dezinfecție Aer Spații Interioare, Haine, Încălțăminte, Obiecte, Numerar cu Plasmă

Principiul de dezinfectare este tehnologia denumită Plasma Ioniser Technology, care generează plasma în condiții atmosferice. Sistemul de ionizare cu plasmă produce ioni negativi folosind curentul electric de joasă tensiune și intensitate mare.

Folosind un ventilator, ionii negativi produși de sistem sunt împrăștiați în aer, fie în cabinetele de dezinfecție pentru îmbrăcăminte și obiecte sau în încăperi. Virușii, bacteriile și alte microparticule dăunătoare conțin ioni pozıtıvi. Ionii negativi generați de sistemul de ionizare cu plasmă anihilează bacteriile și virușii prin perforarea membranelor celulare. Aceasta tehnologie este folosită inclusiv în industria de sănătate (spitale, clinici, laboratoare, etc) de ani de zile.

Pentru dezinfectarea încăperilor, Eutron propune două tipuri de produse.

Primul este generatorul de plasmă care asigură un grad de dezinfectare de până la 99.99% și este disponibil în două variante, respectiv pentru volume de 30 m3, respectiv 60 de m3. Este recomandat pentru zona rezidențială, restaurante și baruri, service-uri auto sau orice spațiu cu volume menționate.

Cel de-al doilea echipament este generatorul portabil de plasmă care este destinat spațiilor cu volume de până la 12 m3, cum ar fi dulapuri, ATM-uri, spații mici de vânzare, etc. 

Gama de cabinete de dezinfectare electrostatică cu tehnologie de ionizare cu plasmă include:

  • cabinete de dezinfecție cu geam, de diverse formate dedicate retailerilor de fashion, bijuterii, telefoanie mobile, ochelari, saloane de cosmetică și altele similar sau orice organizație unde sunt folosite uniforme sau echipamente de lucru, de protecție.
  • cabinete de dezinfecție cu securizare, precum cabinet pentru dezinfecția mașinilor de numărat bancnote. Desigur ca ambele produse pot fi folosite și pentru alte tipuri de obiecte mici, nu numai pentru dezinfectarea bancnotelor și monedelor.
  • cabinete de dezinfecție de tip desk recomandate mai multor aplicații: fashion retail, magazine bijuterii, magazine/service telefoane mobile, magazinele de optică, saloane de coafură - manicură sau săli de jocuri de noroc și casino-uri.

 

 

 

 

 

Ce măsuri pot lua companiile și instituțiile publice pentru a preveni răspândirea COVID19? - partea a II-a