Măsurare & Verificare Temperatură Corporală Persoane

Eutron propune șase sisteme bazate pe aceste tehnologii, diferențate prin modul de preluare a temperaturii persoanelor și a recomandărilor vi-a-vis de eficiența folosirii lor în anumite spații.

1. Sistem Mobil Măsurare Temperatură Persoane - K3

Acest dispozitiv reprezintă cea mai variantă de măsurare a temperaturii corporale folosind scanarea IR. Echipamentul poate fi utilizat atât portabil, fiind dotat cu alimentare cu acumulatori cât și fixat pe perete sau în suport. Avantajul major este că poate fi instalat în orice loc la interior datorită portabilitatii. 

2. Sistem Fix Măsurare Temperatură Persoane - AT310

Sistemul folosesește senzori infraroșu, permițând măsurarea și verificarea temperaturii în mai puțin de 1 secundă pentru o persoană, cu o acuratețe de ±0,3°C. Soluția poate fi conectată la un sistem de control acces deja existent sau la un sistem de supraveghere video, permițând atât înregistrarea temperaturii, precum și a persoanei verificate. De asemenea, poate fi conectat și la o poartă automată, iar dacă temperatura măsurată este în intervalul setat va comanda deschiderea porții, însă dacă este în afara intervalului presetat nu va deschide poarta, nepermițând accesul persoanei în incintă.

vezi video aici

3. Sistem Fix Măsurare Temperatură Persoane cu Recunoaștere Facială și Prezență Mască - GQ-1081

Sistemul de măsurare a temperaturii GQ-1081 integreaza intr-o platformă hardware de performanță  inaltă echipată cu o cameră binoculară de clasă industrială,  tehnologia de recunoaștere a feței live și modul de imagistică termică în infraroșu pentru a sprijini identificarea feței, cât și prezența măștii. Astfel, este capabil de comparația feței 1: 1 și 1: N, recunoașterea feței cu mască și detectarea temperaturii umane, alarmând automat orice anomalii de temperatură. Acesta se poate interfata cu diferite periferice, cum ar fi cititoarele de cărți de identitate, cititoarele de amprente etc., care pot fi atasate sistemelor de control acces și sistemului de pontaj pentru a realiza un control sigur și eficient al accesului pentru personal/vizitatori, fiind ideal pentru clădirile de birouri, școli, hoteluri, muzee sau alte locuri publice.

vezi produsul în secțiunea Catalog aici

4. Sistem Fix Măsurare Temperatură Persoane pentru Fluxuri Mari - ThermoMetricon

Sistemul ThermoMetricon măsoară și verifică temperatura corpului folosind senzori IR de precizie în 32 de puncte. Acesta se amplasează în lateralul unei uși sau intrări, iar când o persoană cu o temperatură a corpului mai mare de valoarea presetată trece prin dreptul dispozitivului, acesta emite un semnal sonor și vizual - lumină roșie- afișând și valoarea măsurată. Soluția este dedicată spațiilor publice cu un flux mare de persoane cum ar fi centrele comerciale, instituțiile publice, metrou, magazine, etc.

vezi video aici

5. Scaner Mobil Măsurare Temperatură Persoane - ThermoScanner

Scanerul termic este un instrument de măsurare și verificare rapidă a temperaturii, practic și economic, care poate fi utilizat la intrările și ieșirile din spațiile publice. Acesta poate fi folosit de la o distanță de siguranță de 1 metru, are o precizie de ±0.5℃ și are două moduri inteligente de diagnoză, fiind astfel un dispozitiv flexibil și ușor de utilizat, ideal pentru imbunătățirea eficienței în preventia epidemiilor si protectia sănătății publice. 

vezi produsul în secțiunea Catalog aici

6. Sistem Video Fix Măsurare Temperatură Persoane pentru Fluxuri Mari - Hikvision

Sistemul proiectat împreună cu partenerul Eutron, Hikvision, este format din senzori de temperatură și senzori video, black body - elementul de calibrare a senzorului de temperatură, NVR (Network Video Recorder), display pentru afișarea imaginilor în timp real, software face-recognition și software de evaluare a temperaturii preluate. Soluția permite identificarea persoanelor care au temperatura peste un prag prestabilit, permițând astfel prevenția transmiterii Covid-19, în cazul persoanelor potențial infectate. 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?